adina alpinist

Veste cumplita pentru familia tinerei de 26 de ani care a disparut in urma cu mai bine de o saptamana, intr-o expeditie in Nepal.

 

Trupul neinsufletit al tinerei alpiniste a fost gasit plutind pe un raul Shivay. Politia locala a confirmat informatia, scrie The Himalayan Times.

Pasionata de drumetii, Adina Monica Popescu a plecat in India pe 11 iulie si ar fi trebuit sa se intoarca in tara nou zile mai tarziu. Fata a fost insa surprinsa de o ploaie torentiala, urmata de alunecari de teren.

Atunci, Adina, care calatorea singura, a fost vazuta in zona Chomrong, se arata in postarile de pe Facebook ale familiei si prietenilor, care incearca sa o gaseasca.

 

Prietenii fetei au creat si un site unde cei care doreau sa ajute puteau afla cum sa doneze bani. Banii erau necesari inchirierii unui elicopter care sa plece in cautarea ei. O ora de zbor costa 1.800 de dolari. Acum, cei care au donat isi pot primi banii inapoi, insa familia tinerei are nevoie de fonduri pentru a aduce in tara trupul fetei.
surs: ziare.com

 

Info Prahova
  • Marți, 17 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Populația din Prahova în scădere - ultimele date statistice

Populația cu domiciliul în județul Prahova la 1 ianuarie 2017 a fost de 804158 locuitori, din  care  389882  bãrbați  (48,5%)  şi  414276  femei  (51,5%).  Cele  trei  componente  ale  dinamicii  populației – natalitatea, mortalitatea şi migrația au dus la diminuarea populației cu domiciliul în...