univ politehnica

Universitatea Politehnică din Bucureşti va avea din toamnă propria agenţie de recrutare pentru a se asigura că studenții își vor găsit un loc de muncă după ce își încheie studiile. Agenția Poli Jobs se va lansa în toamnă și se va ocupa de integrarea studenților pe piața muncii.

 

Toți tinerii care vor deveni studenți ai Universității de la toamnă vor fi incluși în baza de date de Agenției Poli Jobs. În funcție de specializare, nivelul de pregătire și mai ales de note, studenții vor primi minim o ofertă de loc de muncă. La început, studenții for primi oferte de stagii de practică și după absolvire vor primi oferte de locuri de muncă. 

Universitatea Politehnica a precizat că a încheiat parteneriate cu 2000 de firme atât din România cât și din străinătate, care ar asigura locuri de muncă pentru 3.000 de studenți. 

 

sursa: digi24.ro

 

IT&C
  • Miercuri, 13 Septembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Apple a lansat noile modele iphone. Vedeta este iphone X

Apple şi-a prezentat marţi seară noile produse, cel mai important eveniment al companiei din ultimii ani. În cadrul unui eveniment organizat pentru prima oară în cadrul Steve Jobs Theater, noul...