perchezitii medici

De la bijuterii şi cocoşei din aur până la tablouri ale unor artişti celebri. Sunt doar câteva dintre bunurile agonisite de medicii şpăgari, alături de sume de bani cu multe zerouri, găsite de procurori la percheziţii.

 

Aşa a fost şi săptămâna trecută, în cazul medicul primar ORL Gabriel Adrian Ilie, de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr.Carol Davila“ din Bucureşti. Acesta este cercetat pentru că ar fi luat mită 1.000 de euro de la două persoane pentru operaţii de înfrumuseţare a nasului.

La sfârşitul lunii iunie, atunci când procurorii au demarat ancheta, în casa lui Ilie din Popeşti-Leordeni (Ilfov) au descoperit 33.260 de euro şi 44.000 de lei, precum şi alte sume de bani în alte valute. Procurorii anticorupţie au suspiciuni că aceşti bani ar fi provenit tot din mită. Detaliile apar în motivarea judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti care au decis ca medicul să fie cercetat în arest la domiciliu.

Avocaţii lui Ilie au arătat că aceşti bani sunt câştigaţi cinstit, medicul având un salariu lunar de 5-6.000 de lei, iar soţia acestuia, tot medic, lucrează la o clinică privată de unde încasează lunar alţi 3-4.000 de lei. „Cei 33.000 de euro nu reprezintă o sumă care să denote o activitate infracţională. Este o sumă care în ani de activitate, o poate economisi orice familie“, au explicat avocaţii.

Citeste mai mult: adev.ro/o9yanw

 

Eveniment
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Mihai Popescu

Percheziții la o bandă de hoți din Ploiești

În această dimineaţă, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean  Prahova și ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române efectuează 4 percheziții la persoane bănuite săvârșirea mai...