lidl face angajari

Lidl angajează vânzători, manageri de magazine, asistenţi manageri de magazine, şefi de vânzări şi operator call center. Iată oferta de muncă vacantă la Lidl, dar şi profilurile profesionale şi de personalitate căutate de angajatori.

 

 Oferta de muncă disponibilă la Lidl 

Lidl angajează vânzători. Te califici pentru acest post dacă eşti amabil, orientat către clienţi, lucrezi cu plăcere în echipă, eşti punctual, rezistent la stres, flexibil şi punctual.

Lidl angajează manageri de magazine. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, experienţă în vânzări, bune abilităţi de organizare şi gestionare a indicatorilor, are competenţe de conducere şi orientare către rezultate şi către clienţi, foarte bune abilităţi de comunicare, de gestionare a conflictelor, rezistenţă la stres, amabilitate.

 

Lidl angajează asistenţi manageri de magazine. Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti rezistent la stres, amabil, orientat către clienţi şi rezultate, ai foarte bune abilităţi de organizare şi de comunicare, spirit de echipă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au studii superioare.

Lidl angajează pe postul de operator call center. Candidatul potrivit pentru acest post e amabil, orientat către clienţi, punctual, rezistent la stres, are spirit de echipă. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii cu experienţă în domeniu.

Lidl angajează şefi de vânzări. Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare, e comunicativ, rezistent la stres, are gândire logică, permis de conducere categoria B, cunoaşte engleza sau germana.

 

Lista completă a locurilor de muncă vacante la Lidl în această perioadă o găsiţi la acest link

sursa: gandul.info