accident dn1

Un autocar care transporta copii s-a rasturnat vineri intre Brasov si Fagaras, pe drumul dintre localitatile Vladeni si Persani, anunta Digi 24. Prefectul Brasovului, Ciprian Bancila, a declarat ca s-a pus in aplicare Planul Rosu de interventie. In autocar se aflau aproximativ 30 de persoane, potrivit oficialilor locali. La fata locului s-au deplasat cateva ambulante SMURD si au fost chemate doua elicoptere SMURD care sa ii transporte pe raniti la spital.

 

Sunt 27 de victime, care au fost transportate la patru spitale din Brașov, potrivit șefei Ambulanței Brașov.

Majoritatea răniţilor grav au fost transferaţi către Spitalul de Pediatrie din Braşov şi către Spitalul Judeţean din Braşov. 

La Spitalul Județean au ajuns până în acest moment șase răniți, între care două fete. Una dintre ele are 21 de ani. Victimele sunt conștiente. Unul dintre răniți a fost transferat de la Spitalul de Pediatrie.

 

Și Spitalul Militar Brașov și Spitalul Sfântul Constantin au preluat răniți.

De asemenea, spitalele private au reacţionat prompt şi s-au declarat dispuse să primească victime. 

ACTUALIZARE 14:45 Potrivit unui comunicat al MAI, sunt patru morți și 24 de răniți, iar în microbuz erau 28 de persoane.

 

Patru persoane și-au pierdut viața și 22 sunt rănite după ce un microbuz în care se aflau elevi a fost implicat într-un accident între Brașov și Făgăraș. Vehiculul s-a răsturnat pe dealul de la Perșani. A fost declanșat planul roșu.

Ora 13:45: Doi dintre raniti sunt in stare foarte grava. La locul accidentului se afla 11 ambulante. (Agerpres)

 

Ora 13:39: Din primele informatii, autocarul ar fi avut prevazute doar 21 de locuri, insa transporta aproape 30 de persoane, iar accidentul s-ar fi produs din cauza neadaptarii vitezei intr-o curba. (Digi 24)

Ora 13:35: Ciprian Sfreja, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, la Digi 24: Sunt raniti incarcerati, se intervine pentru descarcerarea acestora.Ora 13:31: Autocarul venea dinspre Iasi si s-a rasturnat intr-o curba periculoasa, unde se circula cu limita de viteza si au loc accidente frecvent.

Ora 13:22: 14 raniti in accident, declara Adriana Paladia, purtatorul de cuvant al Ambulantei Brasov. In functie de gravitate, se va hotari ce raniti vor fi transportati la spitale cu elicopterul.

Din primele informatii, autocarul a iesit de pe carosabil si s-a rasturnat, scrieBrasovultau.ro.

Trei echipaje SMURD si o ambulanta s-au deplasat imediat la fata locului, dar au fost chemate si elicoptere care sa ii transporte pe raniti.
sursa: hotnews.ro

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Două accidente pe DN 1, în Prahova

În această dimineață, pe DN 1, la Cornu și Pucheni, s-au produs două accidente rutiere. Astfel, la Puchenii Moșneni, un pieton a fost lovit de o mașină, iar la Cornu, două mașini au fost implicate...