dragnea

Președintele PSD a fost citat în dosarul în care este anchetată fosta sa soție, Bombonica Prodana, spun surse judiciare.

 

Potrivit digi24, procurorii au pus-o sub acuzare pe Bombonica Prodana pentru abuz în serviciu. Ea ar fi menținut în funcție angajați-fantomă, care primeau salarii fără a veni la serviciu.

Liviu Dragnea a fost pus sub urmărire penală pentru instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual. Acuzațiile se referă la perioada în care șeful PSD era președinte al Consiliului Județean Teleorman și al filialei județene a partidului.

Potrivit procurorilor, în perioada iulie 2006 - decembrie 2012, Liviu Dragnea a determinat-o pe Floarea Alesu, pe atunci director executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, să mențină în funcție două persoane în funcție, deși acestea nu treceau pe la serviciu. Este vorba despre două angajate care ar fi lucrat de fapt la filiala PSD Teleorman, deși primeau salariu de la Direcția pentru protecția copilului.

 

 

Politic
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu este ”pe făraș”

Până nu cu mult timp în urmă un om de bază în Guvern, dar mai ales în PSD, Lia Olguța Vasilescu a ajuns să suporte consecințele impotenței guvernamentale. Pentru că întârzierea adoptării legii...