meteo weekend

Astăzi, avem parte de temperaturi plăcute, dar şi de ploi. În zilele următoare, ţara noastră se va afla sub influenţa unui aer cald, tropical, astfel că maximele vor depăşi pragul unei zile de vară în majoritatea regiunilor.

 

 De duminică, însă temperaturile vor fi în scădere din cauza norilor şi a ploilor tot mai insistente.

Odată cu orientarea circulaţiei din sector vestic și sud-vestic un aer bogat în umezeală va fi adus peste ţara noastră. Prin urmare aversele se vor extinde treptat şi, din loc în loc, vor fi însemnate cantitativ.

Aşadar, fenomenele de instabilitate vor fi tot mai frecvente.

 

Prima zi din weekend va veni cu ploi scurte de vară în regiunile nordice şi în cele de deal şi de munte. În schimb, duminică şi luni vor fi averse, local torenţial şi izolat grindină, în cea mai mare parte a teritoriului. Mâine, temperaturile maxime vor atinge 30 de grade în sudul ţării, apoi vor scădea treptat şi vor ajunge sub mediile perioadei în toate regiunile.

sursa: digi24.ro

 

 

 

Auto-moto
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Mihai Popescu

Trafic infernal pe centura de est a Ploieștiului

Lucrările de asfaltare, care se desfășoară în această dimineață pe centura de est a Ploieștiului, au transformat traficul într-unul de coșmar între caricatura de giratoriu de la Bucov și Blejoi. Se...