medic

Caz şocant la Constanţa. Un medic homeopat a fost reţinut de procurori pentru că ar fi abuzat o pacientă de numai 11 ani. Denunţul a venit de la părinţii fetei. Medicul a fost înregistrat de anchetatori chiar în propriul cabinet.

 

Părinţii le-au declarat anchetatorilor că medicul le-a cerut să lase pacienta singură pe durata tratamentului, pentru ca acesta să fie mai eficient. Copila le-a povestit apoi că medicul i-a cerut sa se dezbrace complet şi că a agresat-o. Părinţii au depus plângere, iar poliţia l-a înregistrat pe medic în timp ce vorbea cu fata şi încerca să o convingă să nu spună părinţilor nimic despre cele întâmplate.

 "Inculpatul nu şi-a recunoscut fapta, susţinând că victima a fost supusă unui tratament şi tot ceea ce s-a întâmplat acolo făcea parte din tratamentul pe care i l-a oferit'', a declarat procurorul Gabriel Teliceanu, conform tvr.

 

Procurorii cred că mediatizarea acestui caz ar putea să ducă la apariţia altor persoane care au fost abuzate de acelaşi medic.

Discuţie medic homeopat - pacientă, conform Rechizitoriului Parchetului Judecătoriei Constanţa:

Medicul: Te deranjează?

Fata: Da.

Medicul: Data trecută nu ai zis că te deranjează. Îmi cer iertare. Mă ierţi, da?

Fata : Să ştiţi că am spus unei prietene.

Medicul:  Vorbeşte mai încet.

Fata: Mi-a spus să le spun părinţilor.

Medicul: Ei lasă, îmi cer iertare. Îmi cer scuze.

Fata: O să le spun părinţilor.

Medicul: Imi cer iertare. Scopul meu era de armonizare - am vrut să te deschizi. Poate nu a fost corect si sănătos, dar sincer nu am facut ceva rău.

sursa: gandul.info

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Creșele s-au redeschis înaintea școlilor

La cererea părinților care au susținut că nu au cu cine să-și la copiii acasă, creșele din Ploiești s-au redeschis în această dimineață. În ciuda faptului că, miercuri (20 septembrie 2017),...