incendiu bacau

Incendiu puternic, seara trecută, la mansarda unui bloc din centrul municipiului Bacău. Zece echipaje de pompieri s-au luptat ore bune cu flăcările care au cuprins acoperişul clădirii, iar zeci de persoane au fost evacuate.

 

Trei dintre ele au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au făcut atacuri de panică. Focul a mistuit rapid cei 500 de metri pătraţicai acoperişului şi risca să se extindă şi la etajele inferioare.

Odată finalizată operaţiunea de stingere a incendiului, a început şi cercetarea cauzelor ce au dus la izbucnirea focului. Potrivit unor locatari, mansarda care a ars a fost ridicată la mulţi ani după construirea blocului şi nu se ştie dacă a avut autorizaţie de construcţie.

 

 
 
 

 

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

O dubă a luat foc pe DN 1, la Posada

O dubă a luat foc, în această seară, pe DN 1, la Posada.  Din primele cercetări, focul a izbucnit la motor, iar șoferul a reușit să oprească mașina în afara părții carosabile, fără să sufere arsuri. ...

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident la Nistorești. Trafic îngreunat pe DN1

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs luni în jurul orei 16.55 pe DN1, la Nistorești. În urma impactului trei persoane au fost rănite, dintre care una ar fi...