minora disparuta

Poliţiştii din Constanța caută o copilă, de 14 ani, care a plecat de acasă și nu a mai revenit.

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, a anunțat IGPR.

Polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galați au fost sesizați că, la data de 22 mai, Elena Ciuraru, de 14 ani, din municipiul Galați, a plecat în mod voluntar de acasă şi nu a mai revenit până în prezent.

„Aceasta are 1,55 – 1,60 m. înălțime, păr șaten ondulat, purtat strâns în coc la spate, ochi căprui, nas drept, față ovală, ten măsliniu, constituție atletică, iar ca semn particular, pe frunte, minora prezintă o cicatrice de aproape 1 cm., în forma de „L”. La data dispariției, adolescenta purta o fustă lungă din material textil de culoare roșie, un tricou roz și avea încălțăminte de culoare verde”, mai precizează sursa citată.

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.