ploi

ANM a actualizat prognoza meteo pe următoarele două săptămâni. Iată prognoza pentru Muntenia:

 

La începutul intervalului valorile termice vor fi de aproximativ 17 grade ziua şi 8 grade noaptea. Vor fi ploi, mai ales averse, aproape în fiecare zi, dar mai însemnate cantitativ şi pe arii mai.

Treptat, vremea se va încălzi, iar pe 13 – 14 mai se vor atinge valori medii diurne de 25 de grade şi nocturne de 13 grade. Apoi regimul termic va marca o scădere uşoară de la o zi la alta, iar în intervalul 17 – 19 mai vor fi temperaturi maxime situate, în medie, în jurul a 20 de grade, în timp ce minimele nocturne vor fi de aproximativ 9 grade.
Abia spre finalul intervalului de prognoză un nou proces de încălzire va aduce regimul termic la valori apropiate de mediile multianuale ale perioadei, de 23 de grade ziua şi 11 grade noaptea. Vor fi ploi, mai ales averse, aproape în fiecare zi, dar mai însemnate cantitativ şi pe arii mai extinse pe 12 mai şi, din nou, pe 16, 17 mai.
sursa: rtv.net
UPDATE La Ploiești va ma ploua până miercuri, temperaturile variind între 9 și 25 de grade. Ploile vor reveni lunea viitoare, însă pe fondul încălzirii vremii.