ekeng deces

Camerunezul Patrick Ekeng de 26 de ani a murit după ce a suferit un stop cardiac şi s-a prăbuşit pe teren în minutul 70 al partidei Dinamo - Viitorul, scor 3-3, la doar şapte minute după ce intrase pe teren.

 

Mijlocaşul dinamovist a primit imediat îngrijiri la nivelul gazonului, însă a rămas inconştient fiind urcat în ambulanţă după aproximativ patru minute şi dus la Spitalul Foreasca din Bucureşti

Medicii au încercat să-l resusciteze pe mijlocaş peste 70 de minute, fără succes însă.
Din informaţiile ProSport, la ora 22:50, pe fişa lui Ekeng scria şoc cardiogen. Contactat de ProSport, un medic specialist din Bucureşti a explicat: "Şocul cardiogen este generat de inimă. Este o boală cardiacă. O stare metabolică care are la bază sistarea circulaţiei sângelui prin oprirea inimii către organele vitale: creier, rinichi... mai ales creierul"

În minutul 70 al meciului Dinamo - Viitorul, jucătorul dinamovist Patrick Ekeng s-a prăbușit din senin. Deși toți de pe teren și-au dat seama de gravitatea situației, pana a fost urcat în ambulanta au trecut nu mai puțin de 2 minute și 47 de secunde.
Patrick Ekeng a fost apoi transportat de urgenta la spital, unde doctorii au încercat mai bine de o oră să îl resusciteze, însă fără succes.
În jurul orei 23:30, medicii au constatat decesul fotbalistului Patrick Ekeng.

 

VIDEO

sursa: stirileprotv.ro