meteo

PROGNOZA METEO. Pentru următoarele zile, meteorologii prognozează o încălzire treptată a vremii. Maximele vor atinge chiar şi 26 de grade Celsius.

 

PROGNOZA METEO. Luni, valorile termice vor marca o creştere faţă de cele din intervalul precedent si regimul termic va fi foarte apropiat de cel normal în această perioadă, cu maxime ce vor pleca de la 8 grade în estul Transilvaniei şi ajung la 17 grade în Lunca Dunării. Dimineaţa aşteptăm izolat condiţii de ceaţă, iar peste zi cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord-vest, în centru, dar şi în sud-est, unde însă doar pe arii restrânse va ploua slab, iar pe crestele montane, precipitaţiile vor fi mixte. Începând de seara, înnorările se vor accentua şi va ploua în regiunile vestice. Vântul va sufla slab şi moderat.

În Bucureşti, vremea se încălzeşte şi în Capitală în condiţiile în care norii se înmulţesc doar temporar, şansele de ploaie sunt reduse şi vântul nu trece de moderat, astfel încât după-amiza termometrele vor arăta în jur de 15 grade.

Marţi, vremea va continua să se încălzească uşor, astfel încât deja ne vom bucura de temperaturi plăcute după-amiaza, când maximele se vor situa în general între 10 grade în estul Transilvaniei, poate şi în nordul Deltei şi în jur de 19 grade în sudul extrem, în Lunca Dunării. În bună parte a zilei, în jumătatea de vest a ţării, înnorările vor fi mai accentuate şi va ploua, în general slab. În rest, înnorările vor fi temporare şi ploile, pe arii restrânse, seara şi în prima parte a nopţii. Pe crestele montane, precipitaţiile vor mai fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Dimineaţa pe areale foarte restrânse va fi ceaţă. Vântul va sufla mai alert în zona înaltă de munte.

 

În Bucureşti, vremea va continua să se încălzească uşor şi aşteptăm ca după-amiza în termometre să se adune 16...17 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în a doua parte a zilei şi în prima parte a nopţii, când trecător este posibil să plouă slab, iar vântul nu trece de moderat.

Miercuri, procesul de încălzire va continua sub influenţa aerului venit dinspre Mediterană, astfel încât vremea va deveni caldă pentru sfârşitul lunii martie, cu maxime de la 13...14 grade în depresiuni şi Deltă şi 21...22 de grade în zona de câmpie a Olteniei şi Munteniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, unde izolat va ploua slab. In orele dimineţii, izolat în zonele joase va fi ceaţă. Vântul va sufla cu intensificări locale doar pe crestele montane.

În Bucureşti, vremea va deveni caldă pentru sfârşitul lunii martie, cu maxime în jur de 20 grade. Chiar dacă cerul se înnorează trecător, nu va ploua.

 

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/prognoza-meteo-pe-trei-zile-vremea-se-incalzeste-treptat-maximele-ajung-la-26-de-grade-celsius_282984.html#ixzz447eQx94Z