lot udrea

Liderul lumii interlope din Timişoara, cel care își spune „Stăpânul Timișoarei”, este de negăsit. A fost dat în urmărire prin Interpol după ce a dispărut de acasă acum două zile, când a fost condamnat definitiv la şase ani şi opt luni de închisoare. Sorin Udrea nu s-a predat la nicio secţie de poliţie după aflarea sentinţei magistraţilor şi nici nu a fost găsit de agenţii veniţi să-l ridice.

 

 

Sorin Udrea a fost ridicat de mascaţi şi procurorii DIICOT alături de clanul sau în urmă cu trei ani chiar în timpul unui meci de fotbal.  

El a intrat în vizorul anchetatorilor pentru constiuire de grup infracţional care săvârşea acte de violente, dar şi pentru că ar fi aranjat meciuri ca să câştige la pariuri sportive. În dosar au fost anchetate 18 persoane.

 

În 2013, membrii clanului lui Sorin Udrea s-au războit cu săbii cu o grupare rivală, atât pe stradă, cât şi pe holurile Spitalului Judeţean.

Atunci când va fi prins, Sorin Udrea va fi încarcerat cel mai probabil în Penitenciarul Popa Şapcă din Timişoara.

În cazul lui Sorin Udrea au existat la dosar peste 800 de pagini de interceptări. Cu toate acestea, liderul interlop a fost judecat în libertate.

 

sursa: digi24.ro