Candidatul PNL la Primăria Capitalei Ludovic Orban a declarat marţi că fostul preşedinte Traian Băsescu este cel mai bun primar pe care l-a avut Bucureştiul, afirmând, însă, că în contextul actual nu are nicio şansă să câştige Primăria Generală, candidatura sa fiind un calcul în favoarea PSD.

 

"Nu ştiu dacă (Traian Băsescu-n.r.) va intra (în competiţia electorală-n.r.). Ca fost preşedinte să candidezi la Primăria Capialei ştiind că nu ai nici un fel de şansă mi se pare complet sub demnitatea poziţiei pe care ai ocupat-o şi nu ar arăta decât că în spatele unei candidaturi atât de disperate stă un calcul care nu face bine decât PSD", a declarat Ludovic Orban, la Realitatea TV, solicitat să comenteze o posibilă candidatură a lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei.

Ludovic Orban a afirmat, însă, că Traian Băsescu este cel mai bun primar pe care l-a avut Capitala, afirmând că în timpul mandatului său a încercat "să pună în practică un program coerent".

"După părerea mea singurul care a încercat să pună în practică un program coerent a fost Traian Băsescu. Vă spun sincer, nu mă refer la Traian Băsescu ca preşedinte al României. Ca om care a încercat să pună în practică un program cât de cât coerent", a spus Orban, întrebat cine crede că a fost cel mai bun primar general, în ultimii 26 de ani.

 

sursa: gandul.info