Mihai Pandelea, tânărul din Alba Iulia care la începutul acestei luni a ucis o prostituată cu mai multe lovituri de cuțit, era un client vechi al acesteia. Mai mult, bărbatul era chiar un ”consumator” înrăit și le dădea fetelor note.

 

Pandelea, care este acum arestat și va fi supus unei expertize psihiatrice, era clientul Alinei Tănăsie de mai bine de șase luni și chiar a povestit prima lor întâlnire pe forumurile de profil, unde are deschis cont cu toate date personale. Potrivit Alba24, acesta povestea în detaliu unde mergea să ”se simtă bine” sau cât plătea: ”Sunt vreo 3 fetițe acolo, din care 2 de etnie. Prețurile sunt exorbitant de mari. Adică o bere e de la 15 lei în sus și dacă vrei să stai de povești cu o fetița și să te mângâie trebe să plătești redbull cu whiskey. Eu am fost de 2 ori și m-am împrietenit cu o gagică după ce am spart în 2 zile aprox 2.000 lei. Și ca să obțin ceva a trebuit să aştept ora închiderii, adică la 5 dimineața și am dus-o la hotel unde am mai decartat 300 lei. Concluzie: nu se merită”.

28 august 2015, descrie întâlnirea cu Alina Tănăsie: ”Am vizitat-o și eu de aprox. o lună. Erau 2 fete pe atunci, Mira și încă o fată cu ochelari, cu sânii la fel de mari cu experiență mai puțină decât Mira. Am sunat, m-am programat, am ajuns în 30 min. Locația e în M3, vis-a vis de casa de cultură a sindicatelor. Apartamentul e cu 2 camere și mediocru, dar pe mine nu asta m-a interesat. Am stat 10 min la povești, o ţigară și un pahar cu apă, după care am făcut un duș și m-am mutat în camera alăturată (…) Per total, o experiență foarte bună și de revenit. Cu Mira am vorbit mai mult, ea părea că ar fi fost șefa, dar se fac plăcute amândouă și a fost super ok”.

Decembrie 2014, îi dă note unei alte fete: ”După multe căutări, am găsit-o. Fiind cu ceva treabă pe centură, am dat de ea pe acolo, am luat-o în mașină și ne-am îndreptat spre un motel, în final am ajuns la benzinăria de la ieșire din oraș, după Bărăbanț. Am stat circa 40 de minute, timp în care a făcut (…) cu atenție (…). Trebe doar să negociaţi cu ea. Eu pe vremuri am făcut (…) cu ea. Pt. bani face orice, doar să-i spune-ți că ați mai fost cu ea și ar trebui să fie bine. Note:

 

– aspect: 1,50 statues approx, de etnie. Relativ drăguță la față, deci 6 nota mea

– locația: motel de o stea; apreciați voi

– per total 5”.

 

 

sursa: libertatea.ro

 

Național
  • Sâmbătă, 21 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Criminal periculos, evadat de la Psihiatrie

Un criminal periculos a evadat de la Spitalul de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Pădureni-Grajduri, din județul Iași. Sunt filtre în tot județul Iași. Bărbatul a fost condamnat în 2011 pentru că...