Patru membri ai trupei Goodbye to Gravity au murit în urma incendiului din clubul Colectiv. Singurul supravieţuitor al formaţiei este solistul Andrei Găluţ. Artistul a transmis un mesaj emoţionant la gala Metalhead Awards, unde trupa a primit premiul special ”Best Romanian Rock Ambassador”.

Andrei Găluţ se află internat la Spitalul Crucii Roşii Beverwijk, din Olanda, după tragicul eveniment din clubul Colectiv. Iniţial, solistul a primit îngrijiri medicale la Spitalul Elias. Andrei este singurul supravieţuitor al formaţiei. În incendiu au murit ceilalţi patru membri ai formaţiei, dar şi iubita lui, Mădălina Strugaru, scrie b365.ro. Cu o mare durere în suflet, artistul şi-a găsit cu greu cuvintele pentru a mulţumi celor care au oferit trupei un premiu.

"Cei care m-au cunoscut ştiu cât de mult ne-ar fi plăcut să fim în faţa voastră acum, dar nu a fost să fie aşa. Ştiu că s-a tot discutat despre acel eveniment şi nu sunt prea multe de spus despre asemenea momente. Momente în care primeşti o palmă cruntă de la viaţa, care te pune la pământ, îţi întunecă visele şi ţi-i răpeşte pe cei dragi, fără motiv şi fără ezitare. Asta a însemnat Colectiv pentru mine şi sute de alţi oameni minunaţi, care s-au alăturat pe 30 octombrie să sărbătorim împreună lansarea albumului Mantras of War. Acum avem încă 63 de motive să luptăm, să purtăm în continuare războaiele noastre interioare sau nu, să ţinem capul sus atât pentru noi cât şi pentru ei.Vă mulţumesc tuturor, celor care apreciază şi cred în visul numit Goodbye to Gravity! Să ne vedem sănătoşi şi la cât mai multe concerte! Andrei”, aşa sună mesajul solistului.

 

 

În urma tragediei din 30 octombrie 2015, 63 de persoane şi-au pierdut viaţa, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din ţară şi 12 dintre răniţii transferaţi în străinătate. După incendiu au fost internaţi în spitale din Capitală 147 de răniţi.

 

 

sursa: gandul.info

 

Național
  • Luni, 16 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Un șofer a ars de viu în mașină lângă București

Sfârşit tragic pentru un bărbat, în această dimineaţă, pe drumul ce leagă Pipera de Tunari. Şoferul a murit carbonizat după ce maşina în care se afla a lovit cu viteză, spun martorii, piciorul unei...