Premieră pentru România postdecembristă. S-au înfiinţat primele trupe paramilitare pentru "liniştea românilor". Aşa cum ştiripesurse.ro a anunţat deja, şi în ţara noastră s-au înfiinţat gărzi precum în Ungaria, Finlanda, dar şi în alte ţări europene.

Vezi și: Șeful Gărzii lui Vlad Țepes: 'Ne vom apăra singuri' / VIDEO

Această organizaţie naţionalistă este infiinţată de campionul K1, Daniel Ghiţă, care este şi membru al Partidului România Unită.

 

Luptătorul K1, Daniel Ghiță e amenințător. Șeful Gărzii lui Vlad Țepeș a rostit un discurs extrem de dur în care a vorbit despre situația politică și socială din România. știripesurse.ro vă prezintă în exclusivitate discursul lui Ghiță, cel care a format această grupare paramilitară.

"Oamenii vor ceva nou, vor o schimbare, aşa că s-a născut Patrula lui Vlad Ţepeş, deci nu armata naţională. (...) S-a născut Patrula lui Vlad Ţepeş, care va fi formată din români inimoşi, cu suflet mare care îşi vor ajuta semenii aflaţi la necaz şi care au nevoie de sprijin. Ne vom implica şi vom ajuta acolo unde sunt crize umanitare, unde este nevoie de implicare civică, unde întrajutorarea semenilor poate face diferenţa. Patrula lui Vlad Ţepeş va veghea ca cei sărmani şi uitaţi de autorităţi să nu fie victimele interlopilor, tâlharilor, hoţilor cu diplomă. Dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri, trebuie să dăm un semnal că România nu este sat fără câini, în care oricine urlă mai tare sau se ia de cei slabi şi neajutoraţi are câştig de cauză. Vom colabora cu autorităţile şi le vom informa asupra acestor situaţii, dar dacă autorităţile se vor uita în altă parte, vom avea noi grijă ca aceşti români asupriţi pe care nu-i apără nimeni", a spus Ghiță (vezi discursul lui Ghiță AICI).

Vezi şi: EXCLUSIV Primele imagini cu Garda lui Vlad Ţepeş / VIDEO