Deputatul PNL de Braşov Mihai Donţu a fost implicat într-un accident azi-noapte, în urma căruia un om a murit, lovit chiar pe trecerea de pietoni. Politicianul era la volanul maşinii şi din primele informaţii ale poliţiştilor, la trecerea de pietoni nu ar fi acordat prioritate.

 

Accidentul a avut loc în jurul orei 22. Deputatul conducea un autoturism din direcția Brașov spre Săcele, orașul în care locuiește, iar la o trecere de pietoni nu ar fi acordat prioritate unui pieton pe care l-a lovit. Practic, omul a fost luat pe capotă, s-a izbit de parbriz și a fost aruncat pe carosabil. Persoana accidentată și-a pierdut viața.

Trecerea de pietoni unde a avut loc accidentul este considerată periculoasă, pentru că viteza de circulație în zonă este de 70 km/oră, nu există presemnalizarea trecerii de pietoni, ci doar semnul din dreptul trecerii.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Deputalul PNL Mihai Donțu este la al doilea mandat în Parlamentul României. 
sursa: digi24.ro

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Două accidente în Ploiești, pe strada Rudului

În această seară, pe strada Rudului din Ploiești, s-au produs două accidente rutiere soldate cu rănirea unei persoane. Astfel, două mașini au fost implicate într-un accident petrecut în zona...