Bătrâna de 83 de ani, din Braşov,  dispărută de sâmbătă dimineaţa de la spitalul Tractorul a fost găsită moartă într-o zonă împădurită de la marginea oraşului.

Bătrâna de 83 de ani, din Braşov,  dispărută de sâmbătă dimineaţa de la spitalul Tractorul a fost găsită moartă într-o zonă împădurită de la marginea oraşului.

 

Femeia a ajuns sîmbătă cu ambulanţa la spital, dar a plecat de acolo în pijama şi papuci, după ce medicii i-au permis să se externeze pe semnătură şi nu au anunţat familia. În încercarea de a o găsi, nepoata ei şi prietenii acesteia au demarat şi pe Facebook o campanie intitulată "Ajutaţi-ne să găsim bunica!". Sute de oameni au răspuns apelului şi au început să o caute pe femeie, insă nu au mai găsit-o în viaţă.

După mai bine de o zi de căutări, femeia de 83 de ani care a fost lăsată să plece din spitalul braşovean Tractorul a fost găsită fără viaţă, pe un câmp de la marginea Braşovului. Nepoata ei a povestit pe Facebook momentul tragic în care a găsit-o.

M-am întors acum din câmp. Părea că doarme, întinsă pe o parte, în noroi. Capul şi-l acoperise cu păturica cu care a plecat de acasă. (...) Şi... tălpile goale!
CRINA COLIBAN, nepoata bătrânei
SURSA: facebook.com

Bătrîna a ajuns sîmbătă cu ambulanţa la spital, pentru că se simţea rău. Avea un edem pulmonar, trecuse printr-un stop cardiorespirator şi suferea şi de pierderi de memorie. La scurt timp, medicii i-au permis să plece din spital fără să-i anunţe familia.

Căutările au început în momentul în care nepoata bătrânei a realizat că acesta nu mai este la spital.

Nepoata bătrînei vrea acum ca cei vinovaţi pentru că femeia a fost lăsată să plece din spital în halat şi în papuci să fie traşi la răspundere.

Pentru tălpile goale în care te-au lăsat sa pleci din spital, Bunico, o să devii Motivul pentru care alți bătrâni nu vor mai muri!
CRINA COLIBAN, nepoata bătrânei
SURSA: facebook.com

Din primele cercetări, bătrîna nu avea urme de violenţă pe corp şi cel mai probabil a murit de frig. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cauzele decesului bătrânei.

sursa: antena3.ro