Misterul execuţiei lui RÎMARU, decriptat după 43 de ani

0

Cazul

Cazul "Rîmaru" continuă să şocheze şi să ţină oamenii cu sufletul la gură şi la peste 40 de ani de la dispariţia celui mai tulburător şi mai controversat personaj al criminalisticii din România. Un document senzaţional privind execuţia lui Rîmaru însoţit de un demers pe măsură vor fi tema dezvăluirilor de excepţie din ediţia de duminică a emisiunii "ring TV".

Misterele legate de cazul "Rîmaru" au sporit de-a lungul vremii, odată cu încercarea familiei de a găsi şi recupera rămăşiţele pământeşti ale celui executat în urmă cu peste patru decenii pentru că ar fi săvârşit cele mai ciudate crime în serie din istoria criminalisticii româneşti. De nenumărate ori a încercat, în fel şi chip , George Ciocan, zis "Telu", fost Rîmaru, să aducă rămăşiţele pământeşti ale fratelui său acasă, la Izbiceni, undeva, lângă Corabia, în judeţul Olt. Între timp, zbuciumul familiei s-a transformat în dramă. De fapt, un lanţ nesfârşit de drame. Mama fraţilor Rîmaru a murit cu lacrimile secate de atâta durere şi amar că nu a putut să-şi plângă fiul, iar soţia lui Telu a orbit din cauza stresului în care a trăit zeci de ani.

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău