Cine sunt militarii care au murit după ce un elicopter s-a prăbuşit la Sibiu

0

MAPN

MAPN a anunțat identitatea celor 8 militari care și-au pierdut viața în accidentul de elicopter de astăzi, din județul SIBIU. Într-un comunicat remis realitatea.net, ministerul îşi exprimă profundul regret pentru pierderea vieţilor militarilor şi este alături de familiile îndurerate.

Citeşte şi: Un elicopter militar a luat foc în aer şi s-a prăbuşti la Sibiu

Cei opt militari care şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic de vineri, 21 noiembrie, sunt:

comandorul Artur-Grigore Palfi, 46 ani, căsătorit, un copil,

căpitanul medic Rareş-Cosmin Moldovan, 34 ani, căsătorit, un copil,

căpitanul Răzvan-Aurel Moldovan, 29 ani, căsătorit,

sublocotenentul Andrei-Cătălin Apostol, 25 ani, necăsătorit,

maistrul militar cls. I Paul Bădescu, 41 ani, necăsătorit,

maistrul militar cls. II Dorin Fodor, 43 ani, căsătorit, doi copii,

maistrul militar cls. III Vasile-Marian Gădălean, 33 ani, necăsătorit, un copil,

şi maistrul militar cls. III Constantin-Dorin Filip, 30 ani, necăsătorit.

Cei doi militari răniţi, căpitan-comandorul Corneliu-Gabriel Titiana, 47 ani, şi maistrul militar cls. I Valentin Bora, 41 ani, au fost preluaţi de echipaje SMURD şi sunt, în prezent, internaţi în stare stabilă.

Conducerea ministerului apărării naţionale îşi exprimă profundul regret pentru pierderea vieţilor militarilor şi este alături de familiile îndurerate. Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, este permanent informat de evoluţia stării de sănătate a celor doi militari răniţi. * * * Opt militari şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi în urma prăbuşirii unui elicopter militar IAR-330 PUMA, vineri, 21 noiembrie, în jurul orei 10.40, pe raza localităţii Mălâncrav, judeţul Sibiu. Elicopterul, de la Baza 71 Aeriană de la Câmpia Turzii, se afla în misiune, urmând să participe la un exerciţiu în Poligonul Cincu.

sursa: realitatea.net

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău