Cum a încercat un tânăr de 21 de ani să copieze la examenul auto, după ce a picat de trei ori-FOTO

0

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din judeţul Giurgiu a fost prins când încerca să fraudeze proba teoretică a examenului auto. Tânărul a ratat în repetate rânduri proba teoretică a examenului pentru permisul de conducere.

El a intrat luni în sala de examen având asupra sa un telefon mobil şi fire lipite cu leucoplast pe corp. Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor.

Bărbatul în vârstă de 21 de ani încearcă de mai mult timp să obţină permisul de conducere, însă deşi a susţinut de trei ori examenul teoretic, a ratat de fiecare dată. La a treia încercare, el a obţinut zero puncte la acest examen.

Luni, la a patra încercare de a trece de această probă, el a fost prins încercând să fraudeze.

„Un tânăr a încercat să fraudeze examenul pentru permisul de conducere, având asupra sa mijloace tehnice audio-video de comunicare la distanță.

Moș Nicolae nu a fost prea generos cu un tânăr din Nordul județului Giurgiu, care a venit hotărât să fraudeze examenul auto. Tânărul, în vârstă de 21 de ani , a fost prins cu aparatură de comunicaţii lipită pe corp, în timpul examenului pentru obţinerea permisului de conducere. Era a patra oară cand tânărul s-a prezentat să susțină proba teoretică la examenul auto. Disperat că obținuse “0” puncte a treia oară, el s-a gândit că n-ar fi rău să testeze vigilența oamenilor legii, s-a prezentat la examen și nu a durat mult până să fie prins de lucrătorii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Auto Giurgiu.

Asupra tânărului au fost găsite mai multe fire lipite pe corp și alte echipamente cu un telefon mobil. Cazul a fost înaintat structurii judiciare din cadrul Poliției municipiului Giurgiu pentru a efectua cercetări.

Este prima încercare de fraudare a examenului auto, în anul 2021, la Giurgiu, însă la nivel național au mai existat situații de genul celor expuse mai sus. Ultimul caz identificat la Giurgiu a fost în anul 2018.

Vă vom ține la curent cu noutățile referitoare la această situație”, au transmis, pe Facebook, oficialii Prefecturii Giurgiu.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău