Tone de deșeuri au fost descoperite cu drona, în Sintești. Într-o curte se dezmembra un autocar

0

Tone de deșeuri au fost confiscate în comuna Sintești, de lângă Capitală. Aici se fac dezmembrări în aproape fiecare curte și nimeni nu răspunde, spun inspectorii de mediu, care au descoperit într-o curte un autocar parțial dezmembrat.  Grămezile de gunoaie au fost descoperite și cu ajutorul unei drone.

Robert Thuma, președinte al Consiliului Județean Ilfov: „A avut loc o amplă acțiune în Sintești-Ilfov.

Au fost peste 12 0 de oameni în teren de la Garda de Mediu, jandarmerie și de la poliție.

S-au dau 12 amenzi în valoare totală de 350.000 lei, s-au confiscat 12 tone de metal și 3 tone de cauciucuri și cea mai mare captura a fost un autocar parțial dezmembrat găsit într-o gospodărie, potrivit digi24.ro.

Avem o dronă modernă care ne permite să identificăm în timp real zonele în care se află deșeuri necontrolate.

Urmează la începutul anului viitor să montăm un sistem de camere de supraveghere în Vidra și în Jilava, acolo unde sunt arderi în mod uzual”.

„În această zonă, aproape fiecare curte este un depozit de deșeuri metalice, iar câmpurile sunt transformate în gropi de gunoi.”, scrie Garda de Mediu, pe pagina de Facebook.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău