Avertizare Infotrafic. Trafic intens pe autostrada A1 Deva – Nădlac. Coloană de autotrenuri la vamă

0

Centrul Infotrafic a anunțat, joi, că pe autostrada A1 Deva – Nădlac se înregistrează valori ridicate de trafic pe sensul de ieșire din țară. La punctul de trecere a frontierei, de la granița cu Ungaria, potrivit Centrului Infotrafic, s-a format o coloană de autotrenuri ce se întinde pe mai mulți kilometri.

Avertizarea Infotrafic a fost emis, joi, la ora 13.00, Centrul Infotrafic, din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, precizând că se înregistrează valori ridicate de trafic pe sensul de ieșire din țară al autostrăzii A1 Deva-Nădlac – P.T.F. Nădlac.

Potrivit Centrului Infotrafic situația a apărut „ca urmare a implementării unei noi aplicații la controlul de frontieră de către autorităţile maghiare”.

Acest lucru a generat formarea unei coloane de autotrenuri ce se întinde pe mai mulți kilometri, la punctul de trecere a frontierei, de la granița cu Ungaria.

„Recomandăm șoferilor să opteze pentru celelalte puncte de trecere a frontierei deschise în regim internațional, de la frontiera cu Ungaria”, a precizat Centrul Infotrafic.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău