Explozie puternică la Aerostar Bacău. Două persoane sunt rănite grav

0

Un grav accident de muncă s-a petrecut marți după amiază la societatea Aerostar SA Bacău.

Potrivit informațiilor preliminare, la una dintre secții s-a produs o explozie, urmată de un incendiu soldat cu răniți, potrivit antena3.ro.

Doi tineri de 19, respectiv 23 de ani au suferit arsuri de gradul 1 și 2 pe față și pe mâini.

”La ora 12:25 am primit un apel prin intermediul 112 că este o explozie la Aerostar. A fost o singură victimă inițial, a fost trimis echipajul cu medic imediat. Acolo s-a constatat că mai este o victimă.

Au fost două persoane care prezentau arsuri de gradul 1, 2 și 3 pe față, membru inferior drept, membru inferior stâng, conștienți, care au fost transportați la spital, și o a treia persoană de 18 ani care a prezentat un atac de panică și care a rămas la locul solicitării.

Pacienții au fost duși la Spitalul de Urgență Bacău, erau conștienți, nu aveau o suprafață mare de arsură”, a declarat Aura Crețu, manager Ambulanță Bacău.

Pentru Ziarul de Bacău, Grigore Filip, directorul general al Aerostar SA, a declarat că incidentul s-a petrecut în jurul orei 12:50. „A fost o problemă care se va analiza, un accident de muncă nu foarte mare, o substanță cu care se lucra s-a aprins”, a susținut managerul companiei.

Potrivit acestuia, detaliile vor putea fi cunoscute în urma anchetei declanșate.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău