Incendiu la un spital de psihiatrie din Timiș. Un pacient a dat foc unei saltele. 41 de persoane au fost evacuate

0

Un incendiu a izbucnit la spitalul de pshiatrie din Gătaia, județul Timiș. 41 de persoane, pacienți și personal medical, au fost evacuate. A fost activat planul roșu de intervenție. Focul ar fi fost provocat intenționat de un pacient.

La incendiu au mers 48 de pompieri cu mai multe autospeciale și ambulanțe. Focul a fost însă stins rapid, înainte să ajungă pompierii la fața locului. Nicio persoană nu a fost rănită și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit ISU Timiș.

Pompierii au descoperit că incendiul a izbucnit de la o saltea. Dintr-o discuție cu reprezentanții spitalului a reieșit că un pacient a reușit să strecoare în salonul izolator o brichetă, cu care a incendiat o saltea, potrivit digi24.ro.

Este al doilea incendiu care are loc în acest an la spitalul de psihiatrie din Gătaia. La începutul acestui an, un salon a luat foc din cauza unui pacient care a insistat să fumeze în salon.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău