Jandarmeria va schimba regulile după ce un candidat și-a făcut nevoile în sala de examen ca să nu piardă concursul

0

Apar primele reacții după ce un candidat la examenul pentru Școala de subofițeri Petru Rareș din Fălticeni, din subordinea Jandarmeriei, nu a fost lăsat să meargă la toaletă.

În timpul examenului, un candidat a cerut să meargă la toaletă și, pentru că a fost refuzat, și-a făcut nevoile în sala de curs, într-un bidon în care avea apă, de față cu ceilalți contracandidați.

Sticla cu urină a rămas sub banca în care se afla candidatul, fiind scoasă din sală abia la finalul examenului, potrivit BotosaniNews.

După susținerea examenului, el a fost declarat admis printre primii.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Botoșani, dacă i s-ar fi permis să părăsească sala, tânărul avea obligația să predea lucrarea și nu mai avea dreptul să intre sala de examen.

Instituția mai spune că va schimba regulamentul, ca să nu se mai repete „astfel de situații”.

Citeşte întreaga ştire pe libertatea.ro: Jandarmeria Botoșani spune că „s-a urmărit interesul candidatului” în cazul tânărului pus să urineze în sticlă, la examen

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău