O bătrână în vârstă de 94 de ani traversează Mureșul cu o tiroliană improvizată. Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare – VIDEO

0

Femeia a fost filmată în momentul în care se urcă în instalația improvizată și pornește spre celălalt mal al Mureșului. „Postarea nu are scopul de a ataca pe nimeni. Relatează un fapt absurd în anul 2021. O femeie în vârsta agățată de niște cabluri deasupra apei, care în zona aceea are o adâncime considerabilă, nu mi se pare un lucru de neluat în seamă, cu atât mai mult cu cât gestul se datorează unei nevoi firești, nu e un moft. Femeia trebuie să ajungă acasă”, a explicat autorul filmării

Femeia a ales să folosească instalația improvizată pentru că altfel ar fi obligată să ocolească kilometri buni.

Imaginile cu instalația improvizată, din Sântana de Mureș, județul Mureș, au strâns în doar câteva ore, zeci de comentarii, iar bărbatul le-a explicat celor care au urmărit imaginile că filmarea a fost realizată joi, 21 octombrie.

„Lăsând gluma la o parte, această temerară bunicuță în vârstă de 94 de ani, în încercarea de a ajunge acasă de la cumpărături, din piața 7 Noiembrie, pe drumul din spatele complexului Weekend, traversează râul Mureș în singurul mod posibil, frizând absurdul.

Nu am reușit să filmez și partea în care se chinuia sa urce pe instalație văitându-se, pentru că m-am simțit obligat să o ajut. Sper că a ajuns cu bine”, a mai scris Radu Grozea, autorul filmării.

„Călătoria bătrânicii temerare nu este o iluzie, Bătrânica 94 nu este o nălucă”, a mai scris autorul filmării: „Bătrânica 94 e un fenomen, Bătrânica 94 e cool și își vede de propriul drum. Trăiască Bătrânica 94!”

Sursă video – Facebook – Radu Groza

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău