Un fermier român a demascat mafia legumelor. A negociat importul unui tir cu ardei gras sub etichetă românească

0

Fermierul care a demascat țeapa cu legume de import vândute de supermarketuri drept românești a ”recidivat”. El a negociat, prin whatsapp, cu o firmă din Macedonia importul unui tir încărcat cu ardei gras, legumele fiind  etichetate drept unele românești.

Mihai Chesnoiu, un fermier din Grădinari, judeţul Olt, a demonstrat cum în doar patru ore poţi să pui la cale importarea unui tir cu legume.

Citește și Un fermier a dezvăluit cum ajung roșiile din Turcia să fie vândute în supermarketuri drept legume românești – VIDEO

Potrivit adevarul.ro, fermierul inventat un nume de firmă – Bioland – şi a început o corespondenţă electronică cu un intermediar din Macedonia. Intermediarul este cel care l-a abordat, găsindu-l pe internet.

Acesta i-a trimis firmei din Macedonia cu numele firmei fictive, iar lăzile cu ardei erau deja etichetate cu legume produse în România.

Tirul care ar fi adus legumele în București ar fi costat 16.000 de euro, marfa fiind mult mai ieftină decât prețul pieței. Citește articolul integral pe adevarul.ro

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău