După 38 de ani la Zoo, cea mai bătrână ursoaică va ajunge la Sanctuarul de la Zărnești – VIDEO

0

După o viață în care a trăit într-o cușcă de 25 de mp, la Zoo, o ursoaică va ajunge Sanctuarul de la Zărnești. Anunțul a fost făcut pe Facebook de  AMP Libearty, un ONG care luptă pentru drepturile animalelor. VIDEO la finalul textului.

Postarea pe Facebook a ONG-ului:
Lungul drum spre libertate a început pentru, poate cea mai bătrână ursoaica din Romania.
Deși are peste 38 de ani, a fost pana acum doar un număr de inventar!!!! Toata tinerețea si-a petrecut-o într-un spațiu inimaginabil de mic, iar ultimii 11 ani i-a trăit într-un țarc de nici 25 de metri pătrați din parcul zoologic Rădăuți doar pe beton, între gratii groase de fier…. nu a pășit pe iarbă niciodată, iar de urcat într-un copac nici nu poate fi vorba. Toată viața ei n-a văzut cerul liber, fără gratii.
Cu fiecare kilometru parcurs este tot mai aproape de pădurea pe care nu a cunoscut-o niciodată!
AMP Libearty ii va oferi copaci care îi vor ține umbră și unde se va putea ascunde când va vrea să stea liniștită, iarbă proaspătă care îi va fi culcuș moale pentru odihnă și prieteni urși.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău