Acasă Național Poliţişti din Piteşti, acuzaţi că ar fi ucis un bărbat de 63...

Poliţişti din Piteşti, acuzaţi că ar fi ucis un bărbat de 63 de ani. „I-au pus picioarele pe cap”-LINK VIDEO

1

Caz șocant la Pitești, tras la indigo cu cel al lui George Floyd din SUA. Un bărbat de 63 de ani ar fi murit în urmă cu scurt timp după ce a fost pus la pământ, iar poliţiştii i-ar fi pus picioarele pe cap, spun martorii, citați de antena3.ro.

Bărbatul de 63 de ani a murit la scurt timp după ce a fost pus la pământ de poliţişti. A fost trântit foarte tare, iar unul dintre agenţi i-ar fi pus piciorul pe gât.

Reacţia lui Iulian Surugiu, Sindicatul Agenţilor de Poliţie: „Poliţia are nevoie urgentă de reformă”

”E adevărat că noi copiem America foarte bine, dar nu în situaţiile nedorite de genul ăsta. E adevărat ce a spus reporterul dumneavoastră, că a fost un incendiu, respectivul se afla sub o stare avansată de alcoolemie, dar nu are relevanţă faptul în sine, ci eu vreau să spun alceva şi poate dă Dumnezeu să audă cei care vin seara la dumneavoastră la emisiuni, cei care dorm în Parlament, poate aude preşedinte, poate aude prim-ministrul. Poliţia, în ansamblu are nevoie de reformă, reforma însemnând şi bani. Dacă o să luaţi programa şcolii de agenţi de poliţie, o să vedeţi că pregătirea fizică, lecţiile de autoapărare sunt foarte puţine la număr.  Şi atunci, sigur, îi dai drumul pe stradă unui om care reacţionează în felul lui şi nu ştie să încătuşeze un om cum trebuie. Poliţia are nevoie urgentă de reformă, reformă însemnând pregătirea profesională şi pregătirea fizică a poliţiştilor. Legea spunea că au şase ore de sport pe săptămână, dar politicienii nu au fost în stare să asigure săli de sport, instructori de sport”, a spus Iulian  Surugiu, joi, în exclusivitate la Antena 3.

Totul a început în momentul în care localul în care se afla bărbatul a fost cuprins de flăcări, iar acesta a refuzat să iasă.

Vezi imagini de la incident pe EPITESTI.RO

1 COMENTARIU

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău