Sute de amenzi, în februarie, pe DN1 București – Ploiești – Brașov

IGPR a prezentat un bilanț al controalelor efectuate pe DN1 București – Ploiești – Brașov, în perioada 08 – 28 februarie. Sute de conducători auto au fost amendați pentru nerespectarea restricțiilor de circulație pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone.

Polițiștii serviciilor rutiere din cadrul inspectoratelor de poliție județene Ilfov, Prahova și Brașov au acționat, în perioada 8 – 28 februarie a.c., pentru menținerea fluenței traficului rutier pe DN 1 (E60), având în vedere restricțiile de circulație pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane.

„Astfel, în urma controalelor desfășurate, pe sectorul București-Ploiești-Brașov al DN 1, au fost aplicate 316 sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea interdicției de circulație pentru aceste vehiculele”, a anunțat IGPR.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău