De ce nu a fost montată o saltea în cazul studentului care s-a aruncat de pe cămin? Pompier: ”Nu avem în dotare și oricum erau copaci”

Un student de 23 de ani a murit, ieri, după ce s-a aruncat de pe acoperișul căminului din București în care locuia de doi ani. Impactul de la etajul al patrulea i-a fost fatal.

Ca și în cazul tragediei de la Constanța, de luna trecută, unde o femeie a murit după ce a căzut de la  balconul apartamentului cuprins de flăcări, reprezentanții ISU au fost întrebați de ce nu s-a montat o saltea pentru salvarea studentului care a vrut să se sinucidă.

Citește și De ce s-a sinucis studentul din București care s-a aruncat de pe acoperișul căminului. Declarația fostei iubite

„La nivelul ISU-BIF nu există saltea. Persoana și-a manifestat încă de la început intenția de a se arunca, era un pericol foarte mare din punct de vedere al gestului. ”, a declarat pompierul, citat de libertatea.ro.

El a adăugat că și amplasarea saltelei la fața locului ar fi fost îngreunată de prezența copacilor și a gardului ce împrejmuiește blocul:

”Din păcate, el s-a aruncat, în cele din urmă. Dacă am fi avut o pernă la fața locului, nu o puteam amplasa, deoarece aveam lângă clădire copaci și garduri. Mai mult, el a sărit la vreo 10-15 metri de clădire. Dacă puneam perna, întrebarea era unde o punem și ce facem, dacă se aruncă pe lângă ea”.

sursa foto: libertatea.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău