De ce s-a sinucis studentul din București care s-a aruncat de pe acoperișul căminului. Declarația fostei iubite

Tragedie, vineri, în București. Un student de 23 de ani s-a aruncat de pe căminul cu patru etaje în care locuia de doi ani. Băiatul a fost abandonat de părinți, până la 14 ani a locuit în sat în apropierea Bucureștiului, după care s-a mutat în Capitală, unde a locuit în zona Floreasca.

Aproape trei ore a stat pe acoperiș, timp în care negociatorii au încercat să-l determine să renunțe la tentativa sa de suicid.

Din păcate, tânărul a clacat și s-a aruncat în gol. Impactul cu solul i-a fost fatal.

Potrivit antena3.ro, martoră la întreaga scenă cutremurătoare a fost și fosta iubită a băiatului.

Tânărul se despărțise recent de ea fiindcă bănuia că aceasta face experimente pe creierul lui.

Fata a povestit că fostul ei iubit încerca să se lase de droguri. Se pare că era în sevraj, fiind incoerent în timpul negocierilor. În momentul în care polițiștii au urcat să îl salveze, tânărul a blocat fereastra de acces. Gestul de aruncare a fost deliberat, fiind exclusă ipoteza alunecării.

Băiatul a fost abandonat de părinți, până la 14 ani a locuit în sat în apropierea Bucureștiului, după care s-a mutat în Capitală, unde a locuit în zona Floreasca. El a fost angajat ca receptioner și din primul an de facultate consuma droguri.

Tânărul locuia la căminul de pe care s-a aruncat de 2 ani, cu chirie, era antrenor de fitness.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău