Anchetatorii au găsit în buzunarele agresorului din Oneşti două spray-uri lacrimogene

Cum a fost posibil ca Gheorghe Moroşan, agresorul din Oneşti, şi în acelaşi timp un bărbat în vârstă să îşi lege de unul singur cele două victime? Întrebarea care a apărut din primul moment al acestui caz teribil – începe să capete un răspuns.

Anchetatorii au găsit în buzunarele suspectului două spray-uri lacrimogene. Este aşadar posibil să le fi folosit împotriva muncitorilor, însă doar analize complexe pot confirma această variantă. Cert este doar că una dintre victime a fost atinsă de bilele de cauciuc trase de poliţişti cât încă era în viaţă. Deocamdată 4 şefi din poliţia Bacău şi Oneşti au fost demişi.

Gheorghe Moroşan era în dreptul uşii când poliţiştii au intrat în forţă în apartament. În buzunare – susţin surse din anchetă – avea două spray-uri lacrimogene şi este posibil cu ajutorul lor să fi reuşit să îşi imobilizeze victimele. Procurorii au cerut analize toxicologice şi histo-patologice ca să lămurească ipoteza. Nu se aşteaptă însă să primească prea curând rezultatul.

Citește articolul integral pe stirileprotv.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău