Patru persoane, amendate cu câte 10.000 de lei după ce au fost prinse când culegeau ghiocei într-o zonă protejată

Patru persoane din județul Iași au fost prinse în timp ce rupeau ghiocei protejați de lege, anunță Administrația Parcului Național Munții Măcinului, care precizează că acestea au fost amendate cu câte 10.000 de lei, relatează Agerpres.

Cele patru persoane au fost surprinse în timp ce încărcau într-o furgonetă cutii cu buchete cu ghiocei de către o patrulă mixtă formată dintr-un reprezentant al instituţiei şi un inginer silvic, potrivit directorului PNMM, Viorel Roșca.

„Pentru cei care vin cu spatule, cutii şi furgonetă specială, vom fi fără milă”, a declarat directorul Administrației Parcului Naţional Munţii Măcinului (PNMM), Viorel Roşca.

Directorul a menționat că amenda este în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă nr. 195/2005 și pornește de la 5.000 de lei la 10.000 de lei, pentru persoanele fizice, şi de la 30.000 de lei la 60.000 de lei pentru persoanele juridice.

Citeşte întreaga ştire: Patru persoane, amendate cu câte 10.000 de lei după ce au fost prinse când culegeau ghiocei într-o zonă protejată. Autoritățile: „Vom fi fără milă”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău