Fetiță de 4 ani cu convulsii la grădiniță după ce ar fi mâncat săpun

O fetiţă de 4 ani de la o grădiniţă din Capitală a fost transportată la spital, după ce ar fi suferit convulsii. Un echipaj Smurd a ajuns acolo după un apel la 112, potrivit antena3.ro.

Copila era la Grădinița 46 din Capitală. Părinții susțin că fetița ar fi mâncat săpun. Directorul grădiniței susține că fata făcea trenuletul cu mai mulți copii, apoi a văzut-o întinsă pe jos, s-a dus la ea si a văzut că îi era rău. Atunci a chemat polișia și ambulanța, informează surse Antena3.

Ea a fost transportată de urgență la spital, fiind inconștientă. Fetița a făcut o criză de tip convulsie, susțin surse medicale. Cei de la grădinița din sectorul 1 au sunat de urgență la 112, o ambulanță a ajuns la fața locului, iar medicii au stabilizat-o. Copila a ajuns la spitalul Grigore Alexandrescu din București pentru mai multe investigații.

Medicii spun că starea micuței este stabilă, are febră momentan, dar este în afara oricărui pericol, starea ei fiind stabili. Ea a ajuns la spital cu o convulsive în context febril, avea 39, 7. Momentan medicii nu i-au pus diagnostic, este în evaluare și urmează să se stabilească dacă se internează sau nu.

sursa: antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău