Actorul Ion Dichiseanu a ajuns, din nou, de urgență la spital. Mesajul emoționant al fiicei sale, Ioana Dichiseanu

Ioana Dichiseanu, fiica actorului Ion Dichiseanu, a anunțat, luni, că tatăl său a ajuns la spital, menționând că nu este vorba despre virusul SARS-CoV-2.

Ioana Dichiseanu, fata actorului Ion Dichiseanu, a anunțat, luni seară, pe Facebook, că tatăl său trece printr-o nouă cumpănă.

„Este adevărat că tata trece din nou printr-o cumpăna. Nu a avut nici data trecută, nici acum, legătură cu Sars Cov2. Totul este din cauza unei investigații făcute greșit, la începutul lunii decembrie, la o clinica privată, dar mai multe detalii voi da la momentul oportun. Știu că pentru el, cea mai mare bucurie a acestei profesii este iubirea publicului. Așa că vă rog să ne îndreptăm gândurile și rugăciunile pentru ca tata să vină cu bine acasă. Doamne ajută!”, a scris Ioana Dichiseanu pe pagina de Facebook.

Actorul Ion Dichiseanu, în vârstă de 87 de ani, a mai trecut printr-o cumpănă în luna decembrie 2020, când a ajuns în stare gravă la spital.

Citește și: Actorul Ion Dichiseanu, intenat în stare gravă la Floreasca

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău