Alte șapte cazuri de infectare cu coronavirus la școala din București unde a fost depistată noua tulpină

Încă șapte persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus în cazul focarului de la școala din Capitală, unde a fost depistată noua tulpină britanică a Covid-19, informează Ministerul Sănătății, potrivit digi24.ro.

Potrivit comunicatului transmis de Minister, în cazul a patru persoane dintre cele şapte au fost trimise probe pentru secvenţiere în vederea depistării noii tulpini a SARS-CoV-2. Vor fi analizate doar patru probe deoarece acestea au prezentat anumite caracteristici, a precizat Ministerul Sănătății.

„În cadrul unităţii de învăţământ au fost confirmate cu infecţia SARS-CoV-2 patru persoane (un caz confirmat pe data de 14.01.2021 şi trei cazuri în data de 18.01.2021). Vineri, au fost testate la ‘Matei Balş’ zece persoane (cele patru confirmate şi şase contacţi direcţi ai acestora). Dintre cele zece persoane testate, un număr de nouă au fost pozitive la testul RT-PCR. Confirmarea se va face prin secvenţiere în următoarele zile”, se arăta în comunicat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău