Imagini dramatice cu 40 de cai legați și abandonați pe un câmp din Techirghiol

Raper-ul Puya a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu puternic impact emoțional în care apar peste 40 de cai lăsați să moară de foame și de frig pe uin câmp din apropierea lacului Zarguzon din Techirghiol.

Mai multe asociații de iubitori de animale au reacționat și cer autorităților sanitar-veterinare să ia urgent măsurile necesare pentru salvarea bietelor animale.

Imaginile pot fi vizionate AICI.

Postarea lui Puya pe Facebook:

„Am primit clipul ăsta de la o persoană care m-a rugat să o ajut să facă situația cât mai cunoscută. În Techirghiol, pe marginea lacului Zarguzon, peste 40 de cai sunt ținuți legați în frig și în mizerie, fără mâncare și mulți dintre ei se îmbolnăvesc și mor. Autoritățile n-au făcut nimic până acum, dar poate dacă distribuim cât mai mulți o să se sesizeze cineva și o să-i ia de acolo, de unde sunt condamnați la moarte sigură.”
Postarea ONG-ului Kola Kariola:
ATENTIE!!! IMAGINI CARE VA POT AFECTA EMOTIONAL!!!
Se trage un semnal de alarma despre starea incredibila a 40 de cai, din Techirghiol, aflati pe marginea lacului Zarguzon.
Este evident ca niciun ONG din Romania nu poate prelua 40 de cai! Este clar o problema pe care trebuie sa o gestioneze si sa o rezolve statul roman.
Haideti va rog sa faceam sesizari catre
DSVSA Constanta: office-constanta@ansvsa.ro
Sa vedem cum reusim sa salvam aceste suflete!
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

1 COMENTARIU

  1. Am 10 hectare de pășune in jud. Cluj, grajd de calitate. Pot caza sau adopta doi căluți daca au cum să ajungă la Cluj. Evident nu vor avea nimic de făcut decât să minince și să se joace

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău