Bărbatul care a lovit cu mașina un cărucior cu un copil a fost arestat preventiv

Șoferul care vineri a lovit cu mașina un cărucior în care se afla un bebeluș, pe o stradă din Capitală, a fost arestat preventiv. Procurorii îl acuză pe bărbat de tentativă de omorinfracțiune pentru care ar putea primi până la 20 de ani de închisoare. 

Bărbatul, reținut de poliție, susține că nu are nicio vină și nu recunoaște că a făcut-o intenționat, ca un gest de răzbunare, după ce s-a certat cu tatăl copilului, care îi reproșase că a parcat pe trotuar și că nu avea pe unde să treacă cu căruțul. Suspectul spune că totul a fost o greșeală, că a vrut să dea în marșarier și mașina a intrat în viteza întâia. Tatăl copilului nu a reușit să se ferească la timp și a fost rănit la un picior, motiv pentru care s-a prezentat la spital.

Individul, care a fugit de la locul incidentului, nu este la prima abatere. Surse apropiate anchetei spun că șoferul cunoscut ca fiind un interlop care în trecut ar mai fi încercat să lovească și alți oameni cu mașina, în special un rival cu care se certase. 

sursa: digi24.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău