Vaccinul anti-covid a ajuns la spitalul din Slobozia în cutii de pizza

Informația a fost publicată de site-ul ziarului local Independent, marți, ziua în care campania de vaccinare împotriva coronavirusului a început și în spitalele din județul Ialomița.

”Nu am știut acest lucru”, a declarat Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, când a fost întrebat de jurnaliști despre acest lucru.

”Și ce, pizza n-o mâncați?”, a fost prima reacție a șefului Institutului Cantacuzino, dr. general de brigadă dr. Florin Oancea, când a fost întrebat de reporterul Libertatea despre distribuirea dozelor de vaccin anti-COVID la spitalele din județul Ialomița.

”Nu văd care e problema, e o cutie din carton. Putea să fie de orice. Cutiile nu au nicio problemă, atâta timp cât flacoanele… Contează în cea au venit? Ele trebuiau să respecte lanțul de frig. Acea cutie, trebuia să vină într-o cutie și în altă cutie. Practic, este cutie, în cutie, în cutie.

Ca matrușca. Acea cutie de pizza, că am văzut și eu fotografia, vine într-o altă cutie de carton, într-o altă cutie izotermă, înconjurată de brichete care le țin reci. Și lângă ea se află un aparat care măsoară în orice secundă temperatura. Important este ca acele flacoane să fie la temperatura de 8 grade. Chiar nu contează în ce sunt transportate”, a explicat dr. Florin Oancea.

Citeşte întreaga ştire: Vaccinul anti-COVID-19 a fost distribuit în cutii de pizza la spitalul din Slobozia. Șeful Institutului Cantacuzino: ”Și ce, pizza n-o mâncați?”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău