Care este starea medicului rănit în incendiul de la Piatra Neamț și tratat în Belgia

Medicul Cătălin Denciu, care a suferit arsuri puternice în timp ce încerca să salveze pacienții din secția ATI cuprinsă de flăcări a spitalului județean de urgență din Piatra Neamț, este în continuare intubat.

Medicul a fost transferat săptămâna trecută la Spitalul Militar „Regina Astrid” din Bruxelles.iar starea lui este în continuare ”staționară”, după cum a declarat ministrul Sănătății.

„Starea medicului din Belgia este staţionară. Este echilibrat hemodinamic şi hidro-electrolitic, îi fac toaletele arsurilor în fiecare zi – dimineaţa şi seara, urmând ca săptămâna viitoare să se intervină şi chirurgical pentru anumite intervenţii de exciţie-grefare, cu posibilitatea detubării lui la sfârşitul săptămânii viitoare”, a precizat Nelu Tătaru, potrivit agerpres.ro.

Reamintim că în incendiu și-au pierdut viața 10 pacienți cu COVID, care erau în stare gravă, iar alți patru pacienți din cei transferați la spitalul mobil din Lețcani (Iași) au murit în ultimele trei zile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0726 221 596 pe WhatsApp sau Signal

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău