Cum se face accesul la Aeroportul Henri Coandă după ce Otopeni a intrat în carantină

0

Orașul Otopeni a intrat în carantină, timp de 14 zile, din cauza numărului mare de cazuri covid active, peste 9 la mia de locuitori.

Cum pe raza orașului se află și Aeroportul Henri Coandă, autoritățile au dat primele explicații privind accesul la principalul aeroport al țării.

Citește și Otopeni a intrat în carantină. Vor fi filtre pe DN 1? Răspunsul polițiștilor

Astfel, prefectul județului Ilfov, Daniel Zamfir, a declarat că toate persoanele care merg sau vin de la aeroport nu vor avea probleme în trafic.

„Nu vor fi probleme. Cei care merg la aeroport își poate justifica scopul călătoriei cu biletul de călătorie sau cu o declarație pe propria răspundere. La fel și cei care vin de la aeroport”, a precizat Daniel Zamfir.

În ceea ce privește persoanele care vin din aeroport și spun că nu mai au asupra lor biletul de călătorie cu avionul, prefectul a precizat că se va analiza de la caz la caz.

„Dacă o persoană care vine din aeroport nu prezintă biletul de călătorie și nu are asupra sa nici declarația, se analizează situația. Se va verifica dacă are bagaje asupra sa, cu ce cursă a sosit, sunt soluții. Se poate depista dacă acea persoană chiar a venit din aeroport sau nu”, a spus Daniel Zamfir pentru Libertatea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău