Cum se va circula pe DN1 după instituirea carantinei în Otopeni

0

Localităţile Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni din judeţul Ilfov vor intra de sâmbătă seara, de la ora 22:00, în carantină.

DSU a aprobat intrarea în carantină a localităților Otopeni, Mogoșoaia, Corbeanca, Dobroești, Măgurele și Popești-Leordeni, la solicitarea Comitetului pentru Situații de Urgență al județului Ilfov.

Vineri, DSP Ilfov a solicitat în mod oficial și carantinarea localităților Otopeni, Corbeanca, Mogoșoaia, Măgurele, Popești Leordeni, și Dobroiești. Ca să intre în vigoare, măsura trebuie aprobată de INSP, de Comitetul județean și apoi şi de Departamentul pentru Situații de Urgență, potrivit stirileprotv.ro.

Vineri seară a avut loc şedinţa CJSU şi s-a înaintat propunerea de carantinare zonală, a anunţat prefectul de Ilfov sâmbătă dimineaţă. Situaţia este însă mai complicată în Otopeni, deoarece oraşul e traversat de DN1 şi include şi cel mai mare aeroport al ţării, de aceea măsurile de carantinare nu pot fi identice cu cele din alte localităţi

″În Otopeni va fi instituită o procedură de verficare ca să nu se blocheze tranzitul pe DN1. Va fi asigurată verificarea la intrările pe străzile laterale în şi din Otopeni”, a precizat Daniel Zamfir, prefectul judeţului Ilfov, la Ştirile ProTV ale dimineţii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 40785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău