Momentul în care o tânără care s-a bătut cu 5 polițiști și 3 agenți de pază în Constanța este încătușată. Link VIDEO

0

O tânără din Constanța a fost arestată preventiv după ce a lovit 5 polițiști și 3 agenți de pază.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 11 septembrie, într-un local din Constanţa, când tânăra a agresat mai multe persoane. (VIDEO cu momentul încătușării AICI)

Potrivit adevarul.ro, la faţa locului au venit trei agenţi de pază (a fost activat butonul de panică) aceştia fiind muşcaţi, loviţi în testicule sau în alte zone de către tânăra care, conform unor surse apropiate anchetei, ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice şi a unor substanţe interzise.

Unul dintre cei trei poliţişti locali sosiţi să aplaneze conflictul a fost lovit şi zgâriat în timp ce aceasta era imobilizată şi încătuşată.

În sediul Poliţiei Locale, tânăra a mai lovit un poliţist de la Poliţia „naţională” şi doi de la cea locală. Tânăra bătăuşă a fost transportată la Secţia 4 Poliţie Constanţa, unde a fost chemat şi un echipaj de la ambulanţă.

În timp ce era imobilizată pe targă, fata l-a mai lovit o dată pe poliţistul de la Poliţia naţională. Ieri, tânăra a fost arestată preventiv pentru ultraj, loviri și alte violențe.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău