Preotul care și-a bătut soția în plină stradă, trimis la o mănăstire pentru 30 de zile, să se pocăiască – VIDEO

0

Preotul din Bacău, filmat în timp ce-și bătea nevasta a fost trimis de superiori la o mănăstire pentru 30 de zile să se pocăiască, potrivit Ziarul de Bacău. Între timp polițiștii, în urma imaginilor apărute în spațiul public au deschis o anchetă.

Preotul Alexandru Palur a fost filmat zilele trecute cum își agresa în plină stradă soția, asta în timp ce ea își ține copilul în brațe.

Imaginile au devenit virale, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Între timp, preotul și-a anunțat superiorii care au decis să-l trimită la o mănăstire pentru 30 de zile pentru a se gândi la faptele sale. Acesta a plecat împreună cu soția și copilul.

„Specialiștii DGASPC Bacău au constatat că probabil preotul si-a anuntat superiorii si astfel cazul a intrat în atenția Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, agresorul fiind nevoit să părăsească domiciliul încă din seara de 05.08.2020, iar la scurt timp a plecat și victima împreună cu minorul tot spre forul bisericesc”, se arată în nota transmisă de DGASPC Bacău, potrivit Ziarul de Bacău.

„În toată această perioadă părintele să facă canon de pocăinţă şi să vină la Centrul eparhial însoţit de doamna preoteasă şi de duhovnicul lor”, a declarat Alexandru Zamfir, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Din declarațiile reprezentanților primariei este posibil ca soții să se fi împăcat deja, fapt care nu va putea fi probat până unul din membrii familiei nu revine la domiciliu.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău