Marcel Vela intervine în cazul Emi Pian

0

Mai mulți interlopi și-au anunțat revenirea grabnică în România, pentru a duce la bun sfârșit planul privind răzbunarea lui Emi Pian. Ecourile încăierării cu săbii din Sectorul 6 în urma căreia și-a găsit sfârșitul șeful Clanului Duduianu, au ajuns peste granițele țării.

Moartea liderului unuia dintre cele mai temute clanuri  din București, Clanul Duduianu, în noaptea de luni spre marți, a stârnit o adevărată furtună în rândul lumii interlope, scrie Capital.ro.

Mai mulți interlopi și-au anunțat revenirea grabnică în România, pentru a duce la bun sfârșit planul privind răzbunarea lui Emi Pian.

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anunțat însă că situația este sub control și polițiștii supraveghează îndeaproape activitatea clanurilor interlope, pentru a împiedica și alte evenimente violente pe străzile Capitalei.

”Totul este sub control, toate rețelele de interlopi sunt sub monitorizare. Cel care este bănuit că a făcut această crimă este sub pază, celelalte persoane au fost duse la audieri, procurorul lucrează, totul este sub control.

Inclusiv cei care amenință că vor veni din Europa în România și vor face nu știu ce, vor avea o surpriză neplăcută când vor intra în România și vor avea asemenea idei năstrușnice”, a declarat Marcel Vela, citat de Capital.ro.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău