Florin Cîțu, ministrul Finanțelor: Pensiile vor crește cu 40%, dar eșalonat

Pensiile vor crește cu 40% cum prevede legea, dar eșalonat. Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a făcut, sâmbătă, noi precizări cu privire la decizie, pe pagina de Facebook. Mesajul a atras rapid peste o sută de comentarii.

„Deși trecem prin cea mai mare criză economică vom crește și pensiile. În acest an obiectivul nostru este ca pensionarii să primească în plus lunar, prin creșterea punctului de pensie, cea mai mare sumă pe care au primit-o vreodată”, a anunțat, sâmbătă, Florin Cîțu, pe pagina de Facebook.

Anunțul nu a fost primit cu aplauze de cei mai mulți internauți, care au comentat imediat decizia.

„Cred ca ar trebui să tăiați pensiile nesimțite ca sa aveți cu ce plați salarii, pensii și alocații”, „Foarte tare. În acest an obiectivul nostru este creșterea pensiilor … hai că am aflat și care e obiectivul guvernului anul acesta. Nu unul din obiective ci chiar OBIECTIVUL… să ne liniștim atunci cu stimularea producției interne, productivitate, taiere cheltuieli bugetare, drumuri, irigații etc , obiectivul este mărirea pensiilor și suntem pe cale să-l îndeplinim. Bravos!”, „Matematic, la anul, trebuie să tăiați de undeva, mă întreb de unde și cum?!”, sunt numai câteva dintre mesajele transmise de cei care au văzut postarea ministrului Finanțelor, Florin Cîțu.

Ai un pont? Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596